ONDERBOUWBOVENBOUWVOORTGEZET ONDERWIJSVOOR THUIS
ZOEK LEERMIDDELEN

VERFIJN MET ZOEKTERM

Kinheim Digitaal

Met Kinheim Digitaal is het mogelijk om op tablet, laptop of PC te oefenen met taal en rekenen op school of thuis. Op deze vernieuwde, maar ook vertrouwde wijze, kan de leerling zelfstandig werken en worden de leerresultaten overzichtelijk bijgehouden. De digitale lessen kunnen naar de behoefte van de leerling ingepland worden, waardoor Kinheim Digitaal een persoonlijk leertraject wordt. Ook ideaal voor in de RT-praktijk.

Kinheim Digitaal omvat de vakken taal, rekenen en wereldoriƫntatie. De digitale lessen zijn bedoeld voor extra oefening of voor extra uitdaging en bieden een gevarieerd aantal verschillende werkvormen aan. De leerlingen kunnen in hun eigen tempo werken en dankzij de overzichtelijke vormgeving blijven de leerlingen gericht op hun taak.

Meer dan 1200 lessen.

Kinheim Digitaal heeft een leeromgeving voor leerlingen en een beheeromgeving voor leerkrachten. In de beheeromgeving kan een keuze gemaakt worden uit meer dan 1200 lessen die voor elke leerling in te plannen zijn.

Even geduld...

Kinheim Digitaal is op dit moment niet bereikbaar. Er wordt gewerkt aan een nieuw leerplatform dat medio 2018 beschikbaar komt. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Terug naar het overzicht